Menu Sluiten

Brood Met Vitamines

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Brood Met Vitamines Kopen – Gezond Vitaminebrood – Lekker Vitaminebrood – Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over brood met vitamines kijk dan vlug op https://vikorn.be | Brood Met Vitamines

Brood | Voeding | Gezondheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brood met vitamines

skip to main content facebook instagram een smakelijke hap goed voor jou en de planeet nederlands frans zoek een vikorn volkorenbakker bij jou in de buurt gtgt lekker werken aan je weerstand meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt is een belangrijke leverancier van vitamine d brood met vitamines zijn zeer gewaardeerd Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden. Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak bovenop alle andere vitamines bulkt het vikorn volkoren brood van de vitamine d. Met gram vikorn heb je al procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid adh te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand met smaak vikorn volkoren is niet alleen een smaakvol voedzaam en evenwichtig produc.

naar content alka ontzuringsweken nu korting op alle producten van alka. Deze actie loopt tot zondag oktober home vitamines supplementen voeding sportvoeding afslanken detox verzorging onderhoud kruiden thee aromatherapie promoties hulp nodig infokruidengilde.com volg ons facebook instagram terug essentile vetzuren levertraan visolie omega dha mct omega mineralen calcium ijzer magnesium selenium zink kalium chromium supplementen coenzym q collageen cranberry ginkgo biloba glucosamine groenlipmossel guarana kurkuma maca paddestoelen psylliumvezels rode rijst teunisbloemolie valeriaan vitamines multivitamines antioxidanten kindervitamines vitamine a vitamine b vitamine c vitamine d vitamine e vitamine k bachremedies planten en kruidenextracten probiotica populair over.

Inlichtingen over Brood met vitamines

homeonze winkelsgrootverbruikerscontactvacatures gezondheid brood smaakt niet alleenheerlijk het is ookveelzijdign makkelijk. Er is dagvers en voorverpakt brood. Of kies voor brood dat je thuis kunt afbakken zodat je het lekker warm kunt eten. Voor ieder wat wils.en brood is bovenal gezond het is namelijk een bron vankoolhydraten vezels vitaminesenmineralen lees meer over brood met vitamines Amper n op de vijf belgen haalt de aanbevolen hoeveelheid brood mede daardoor nemen veel mensen ook te weinig koolhydraten op. Lees in dit hoofdstuk meer over wat brood ook voor jouw gezondheid kan betekenen. Meer info over ingredinten en allergenen per product volkoren volkorenbrood wordt gemaakt van volkorenmeel. Daarvoor wordt de hele graankorrel vermalen. Bekijk hoe de graankorrel is opgebouwd.vlees en peulvruchten de meest complete energie en nutrintenleverancier. Het komt al eeuwen.