Menu Sluiten

Brood Rijk Aan Vezels

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Brood Met Vitamines Kopen – Gezond Vitaminebrood – Lekker Vitaminebrood – Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over brood rijk aan vezels kijk dan vlug op https://vikorn.be | Brood Rijk Aan Vezels

Voeding | Gezondheid | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brood rijk aan vezels

contacteer ons fr nl xed xeb zoeken xeff inloggen shoppingcart winkelwagen our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation brood rijk aan vezels voor uw firma op maat More information home zakelijk assortiment xe bayard het brood van waalse bodem florisol zon in je brood meergranenbrood omaya vitaform professionele. catalogus kwaliteit spelt winkels eshop xe farines blanches farines grises farines multicrales farines biologiques sant home zakelijk assortiment omaya omaya omaya het brood rijk aan omega talrijke studies hebben het belang van omega aangetoond deze vetzuren zijn essentieel voor onze voeding. Omayabrood is rijk aan omega en levert hierbij een belangrijke bijdrage toe informatie over brood rijk aan vezels De consumptie van g brood brengt u van de aanbevolen dagelijkse inname. Dankzij het goed evenwicht tussen de omega de omega en het laag cholesterolgehalte dragen deze omegavetzuren ook bij tot de goede werking van het hart en vaatstelsel. Bovendien bevat het omayabrood g vezels per g brood wat dus ook voor een uitstekende bron van.

.

Berichtgeving over Brood rijk aan vezels

.