Menu Sluiten

Leveranciers Vitaminebrood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Brood Met Vitamines Kopen – Gezond Vitaminebrood – Lekker Vitaminebrood – Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over leveranciers vitaminebrood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Leveranciers Vitaminebrood

Gezondheid | Brood | Voeding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers vitaminebrood

nieuws menu kennisdomeinen over ons extenso vacatures pers contact registreren opleidingen magazine lokaal niet ingelogd inloggen registreren vvsgleden wachtwoord vergeten menu home samenleving gezin amp welzijn gezondheidsbeleid situering gezondheid is een fundamenteel recht voor iedereen. Het betekent niet alleen niet ziek zijn het gaat ook om zich lichamelijk en geestelijk goed voelen. Elke inwoner van een gemeente of stad heeft recht op gezondheid maar niet iedereen heeft dezelfde kansen op een goede gezondheid. Het gezondheidsbeleid in ons land is vooral een bevoegdheid op federaal en vlaams niveau. De federale bevoegdheden richten zich voornamelijk op de gezondheidszorg zorgverstrekking uitoefening van de geneeskunde geneesmiddelen. Bij de staatshervorming van werden gezondheidsbevordering en ziektepreventie uitdrukkelijk toegewezen aan de gemeenschappen leveranciers vitaminebrood leverancier Vol.

overslaan en naar de inhoud gaan onafhankelijke ziekenfondsen search statuten contact faq jaarverslag fr nl linkedin twitter diensten en online tools menu home ons vak onze organisatie verplichte verzekering arbeidsongeschiktheid facultatieve verzekeringen medische verzorging in het buitenland gezondheidspromotie onze publicaties onze visie op gezondheid onze gezondheidsprioriteiten verkiezingen standpunten newsletter health forum partners events covid jobs waarom kiezen voor de onafhankelijke ziekenfondsen vacatures getuigenissen adviserend arts worden bij de onafhankelijke ziekenfondsen pers persberichten perskit u bent hier home ons vak gezondheidspromotie gezondheidspromotie een gewaarschuwd patint is er twee waard een gewaarschuwd patint is er twee waard we hechten veel belang aan gezondheidspromotie. We willen mensen aanzetten tot.

Kundigheid over Leveranciers vitaminebrood

deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie over ons cookiebeleid bekijk ons scala van leveranciers vitaminebrood Lees meer ok roche belgi menu zoeken media roche belgi you are here media language fr home over roche producten en diensten innovatie voor patinten werken bij roche media safety reporting nl nl media nieuws alle betrokkenheid van de patint de weg naar gepersonaliseerde gezondheidszorg published on feb betrokkenheid van de patint de weg naar gepersonaliseerde gezondheidszorg valerie storms is bioingenieur met een doctoraat in bioinformatica een postdoc in oampo voor mobiele gezondheid en een ervaringsdeskundige als patint met twee chronische ziekten. In dit artikel geeft ze haar visie op de betrokkenheid va.