Menu Sluiten

Smakelijk Brood Met Vitamines

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Brood Met Vitamines Kopen – Gezond Vitaminebrood – Lekker Vitaminebrood – Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over smakelijk brood met vitamines kijk dan vlug op https://vikorn.be | Smakelijk Brood Met Vitamines

Voeding | Gezondheid | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Smakelijk brood met vitamines

.

home cerexclusief aanmelden registreren wie zijn wij waar we voor staan historiek wat kan ceres voor jou doen wat doen we productie en kwaliteit productieproces bijproducten kwaliteit en kwaliteitscontrole onderzoek en ontwikkeling onze producten assortiment het seizoentje workshops ondersteuning voor de artisanale bakker de warme bakker advies op maat ondernemingsadvies baktechnische ondersteuning ondersteuning voor de industrile klant technische en commercile ondersteuning nieuws boetiek contact help bakker worden bestel cerespecial voorwaarden fr wie zijn we wat doen we assortiment nieuws boetiek contact nl fr bestel cerexclusief cerexclusief aanmelden registreren zoeken www.ceres.be nieuws blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes filter nieuws op filter nieuws op actua inspiratie tips amp tricks ceres nieuws marketing professionals actie amp promotie thema wetgeving het seizoentje augustus een blije buik dankzij brood pijn in je buik en een moeilijke stoelgang het zijn dingen waar we liever niet over praten smakelijk brood met vitamines brengt meer op Toch heeft een goed .

keurslager de burggrave van moer haasdonk toggle navigation welkom onze trots aanbod folders online bestellen joyn spaaractie aanbod wildseizoen onze kazen ontbijt de hapjespan onze kazen beste fijnproever leuk dat u voor een kaasschotel hebt gekozen van bij ons De verkoopsom van smakelijk brood met vitamines Op deze pagina vindt u een zeer groot aanbod terug uit het kaasassortiment dat wij gebruiken op onze kaasschotels. Het is de bedoeling dat jullie de kaassoorten noteren die we voor jullie hebben geselecteerd voor het maken van jullie schotel. Deze kan je dan aanvinken op de pagina van onze website en vervolgens afprinten. Het leuke is nu dat je deze informatie bij jullie kan leggen op de feesttafel en zo iets meer kan lezen of vertellen over deze kaasjes. Wist je dat de kaasschotel best bewaren op een koele plaats berging of in de ijskast zomer uur voor jullie aan tafel gaan de schotel met deksel erop op kamertemperatuur laten komen. Eenmaal de schotel op de feesttafel is geplaatse en al de gasten hebben plaatsgenomen dan pas het deksel verwij.

De discipline van Smakelijk brood met vitamines

.