Menu Sluiten

Vitaminevoorraad Op Peil Houden

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Brood Met Vitamines Kopen – Gezond Vitaminebrood – Lekker Vitaminebrood – Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over vitaminevoorraad op peil houden kijk dan vlug op https://vikorn.be | Vitaminevoorraad Op Peil Houden

Voeding | Gezondheid | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vitaminevoorraad op peil houden

skip vitaminevoorraad op peil houden prijs to main content facebook instagram een smakelijke hap goed voor jou en de planeet nederlands frans zoek een vikorn volkorenbakker bij jou in de buurt gtgt lekker werken aan je weerstand meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt is een belangrijke leverancier van vitamine d. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden. Koop het voor je weerstand De toekomst over vitaminevoorraad op peil houden Eet het voor de smaak bovenop alle andere vitamines bulkt het vikorn volkoren brood van de vitamine d. Met gram vikorn heb je al procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid adh te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand met smaak vikorn volkoren is niet all.

.

Gegevens over Vitaminevoorraad op peil houden

.